Par mums

Kas ir Broks?

BROKS ir uzņēmums, kas radīts aizvadītajā gadsimtā ar mīlestību un rūpēm pret Latvijas tik ļoti sargājamo un auklējamo simbolu – mežiem. Ieelpot mitro sūnu un svaigo skuju smaržu, atsēsties uz simtgadīga celma, saujām saēsties spraunās vasaras ogas vai pielasīties grozu pilnu ar rudens sēnēm. Tas taču ir ikkatra meža īpašnieka sapnis! Lai šis sapnis piepildītos, meži ir jāapsaimnieko un jārūpējas, lai tie priecētu no paaudzes paaudzē.

Tamdēļ labprāt nāksim talkā mēs, Broku ģimene, kas ap sevi sapulcējusi uzticamu profesionāļu komandu, lai veiktu pilnu mežu apsaimniekošanas ciklu no mežu tīrīšanas līdz jaunaudžu iekopšanai un ceļu izstrādei, aiz sevis atstājot milzu pieredzē balstītas zināšanas un mūžam zaļojošu Latviju.

Mūsu vērtības

Mēs palīdzam ietaupīt laiku un naudu, jo bagātais zināšanu un darba veikšanas metožu klāsts ir gana bagātīgs, lai ikvienai situācijai piemeklētu veiksmīgāko risinājumu. Aiz sevis mēs vēlamies atstāt sakoptus mežus, izraktus grāvjus, izkoptas jaunaudzes, sakārtotus ceļus, kas būtu kā paraugs nākamajiem darbu veicējiem.

Mūsu komanda

Profesionāļu komanda, kas spēj veikt pilnu meža apsaimniekošanas ciklu.

janis
Jānis Broks
Stigošanas, dastošanas un meža vērtības noteikšanas meistars
kristaps-broks
Kristaps Broks
Valdes priekšsēdētājs
janis-broks
Jānis Broks
Meža stādīšanas un jaunaudžu kopšanas meistars
sandis-petrovs
Sandis Petrovs
Mežizstrādes meistars