Ceļu būve

Lai veiksmīgi varētu izpildīt meža kopšanas un izstrādes darbus, nodrošinām ceļu būvniecību un remontu. Veicam individuālu objekta izvērtēšanu un piemeklējam veiksmīgāko risinājumu. Nodrošinām ceļu projektēšanu un saskaņošanu, kā arī ceļu būvi un ūdens atvades sistēmas ierīkošanu, tostarp grāvju rakšanu un tīrīšana, kā arī caurteku izbūvi un remontu.

Lai veiksmīgi varētu izpildīt meža kopšanas un izstrādes darbus, nodrošinām ceļu būvniecību un remontu. Veicam individuālu objekta izvērtēšanu un piemeklējam veiksmīgāko risinājumu. Nodrošinām ceļu projektēšanu un saskaņošanu, kā arī ceļu būvi un ūdens atvades sistēmas ierīkošanu, tostarp grāvju rakšanu un tīrīšanu, kā arī caurteku izbūvi un remontu.

Pamatā tiek nodrošināta ceļu būvniecība Cēsīs, bet strādājam arī Rīgas, Siguldas, Limbažu, Valmieras un Smiltenes apkārtnē. Mūsu rīcībā ir vairākas tehnikas vienības un brigādes, kas garantē savlaicīgu pakalpojuma izpildi un labu darba kvalitāti.

Kas jāzina par ceļu būvi?

Ceļu būve pamatā ir sarežģīts process, kas ietver vairākus etapus, prasa zināšanas un prasmes. Tādēļ ir svarīgi šo darbu uzticēt profesionāļiem, kuri zina, kā pareizi īstenot visus ceļa būvniecības posmus un sasniegt labāko rezultātu.

Plānošana un projektēšana

Pirms tiek uzsākta ceļu būvniecība, jāveic pārdomāta plānošana un projektēšana. Tas ietver vairākus svarīgus uzdevumus, tostarp maršruta izvēli, ģeoloģisko izpēti,  inženiertehnisko risinājumu izstrādi.

Zemes darbi

Svarīgs etaps ir arī zemes darbi – grunts izvešana, norakšana, būvbedres izbūve un citi. Tādā veidā tiek nodrošināts ceļa konstrukcijas pamats.

Ceļa seguma izbūve

Ceļa seguma izbūvei var izmantot dažādus materiālus – asfaltu, bruģi, betonu, šķembas un citus. Tas, kurš materiāls piemērotākais, atkarīgs no ceļa veida un paredzamās noslodzes

Ūdens atvades sistēmas

Svarīgi izveidot efektīvu ūdens atvades sistēmu, piemēram, grāvjus un caurtekas, lai novērstu ūdens uzkrāšanos uz ceļa.

Ceļa uzturēšana

Kad veikta ceļa būve, ir svarīgi rūpēties par ceļa uzturēšanu, lai nodrošinātu, ka izbūvētais ceļš kalpo ilgi un labi.

Plānojot ceļu būvniecību, būtiski pārliecināties, ka ir saņemtas visas ar būvniecības darbiem saistītās atļaujas. Laba ceļu būves firma konsultēs un palīdzēs sakārtot visas nepieciešamās formalitātes.

Svarīgs aspekts, domājot par ceļa būvniecību un izvēloties, kurš ceļu būves uzņēmums ir piemērotākais, ir arī gaidāmās projekta izmaksas. Ceļu būvniecība cena atkarīga no vairākiem faktoriem un tiek noteikta individuāli. Sazinieties ar mums, lai saņemtu Jūsu vajadzībām pielāgotu piedāvājumu!

Mūsu paveiktais
broks-karte
1
+
Gadu pieredze
10
+
Apmierināti klienti
30000
+
Iestādīti koki gadā
100
+
Apstādītā platība
30000
+
m3 izstrādātās koksnes
Zvani un uzzini vairāk

Profesionāļu komanda, kas spēj veikt pilnu meža apsaimniekošanas ciklu.